12 November, 2008

MAMA BOSAN

Hari ni rasa boring plak, lps dah urus anak semua. Aku pun mula surfing, merayau2 di blog2 org.
Nak mulakan aktiviti keras tgn, brg2 belum bole beli lg. Tempoh berpantang pun belum abis nak gi merayau beli itu ini. Anak plak klu nak tinggalkan kat babysitter belum ada stok EBM. Sudah nye aktiviti utk melembutkan jari jemari kena postpone next month. so, bln ni harap2 bole berehat sepuas-puas nye hahahahahaa...

No comments: