20 November, 2008

Dari dapur

Mama's quick Spaghetti fried Chicken.

peh! nama...
sebenonye spageti goreng je yong, menu utk Papa n mama utk breakfast kat IJN. buatkan bekal utk derang sbb mama ni elergik ngan makanan lauk so buatkan spageti goreng yg rencah ayam, sayur sawi ngan karot je (yang beno nye cuma itu je pun bhn2 mentah yg ada kat peti ais teman). sesuai sgt ler utk menu simple teman nih.

Sebelum jupe papa n mama kat IJN. Teman ngan Hubby menyinggah le kejap melawat Pak long hubby teman yg admit kat Hospital Pantai sbb sakit belakang a.k.a batu karang. berborak le mana yg patut pastu terus memecut ke IJN lak. sampai je kat sana teman, mama n eza balik ke bt kikir dlu, sbb eza nak meniaga ptg tu. Hubby lak temankan papa check up sblm dia pun drive blk bt kikir anto papa lak. Jadi la teman kampung balik ari. Hebat sungguh tu dlm satu ari S.alam-K.L-Negori-s.alam.

No comments: