01 August, 2011

ugly doll versi aku…

 

PIC_0442_thumb

Minggu lepas minggu terakhir Cik naunau kat ofis ni. Tak tau nak bagi  benda ungu apa kat dia. Last-last aku bagi benda biru je versi ugly doll. Sekejap je buat benda ni sebab aku guna  mesin  jahit hahaha.  kalau 100 persen jahit tangan macam selalu aku buat tu mau tak siap-siap membawa ke syawal le gamaknye. kredit gambar  to naunau.com. Gambar yang dia IP kat aku last week entah tak dapat dikesan kat mana aku save.

Sweet memories dapat keluar makan jumaat tengahari lepas dengan IB/TC . Lagi sweet bila Adilah san yang bayarkan selepas bermegah-mengah nak habiskan ayam. Good luck to ZZ san moga-moga you tak lupa hana yori dango ai hehehehhe saje je boldkan word tu dengan ko punye feveret kaler. Menunjukkan betapa ai mengharap you hahahahha sempat lagi tu request, tuan punye badan pun belum lagi berlepas ke nihon.

Bak kata penaja Che Hannah untuk Cik ZZ: “hati-hati yea” baca dengan gaya mengada-ngada hahaha

**bermegah-megah : tercungap-cungap

1 comment:

zz said...

haha. ye, kan dah tulis lam mail suruh remind nanti lagi dekat-dekat march kalau agak-agak aku mendiamkan diri tanpa bgtau aku dah beli.haha.