05 November, 2010

Beg jerut

                   Al-kisahnya nak pergi melawat Angah yg baru lepas bersalin, Tapi ntah macam mane lupa pulak nak beli kertas pembalut. keluar masuk keluar masuk bilik  Hannah yang dah macam store tu, cari paper bag yang come2 kut-kut ada yang bole di recycle kan. bole le letak hadiah kat dalam tu. ke hulu ke hilior tak jupe2 jugak. Terpaksa le aku kerobek storage box cari kain2 yang bole di buat beg untuk taruk hadiah yang tak seberapa dia bawah ni..Jam dah pukul sebelas malam dah aduh !!! pukul berapa le nak bole tidonye!!

 

PA280032

selimut dari kain fleece .

Hadiah mainan untuk baby pun aku guna kertas minyak jer .

Cantik gak bila dah taruk riben dan gift tag. kreatif le tu konon kan.

sebab nak cepat tido. Jahit je ler beg jerut ni.

Harap2 beg ni berguna di kemudian hari buat Angah.

 

PA280029

nasib baik sempat siap sebelum detik 12 tengah malam. Jahit dengan kelajuan maksima eceh!

 

PA280036 

Senang jer kan, tak de kertas pembalut jahit je le beg buat penganti. Abih!! citer.

No comments: