20 March, 2009

Seminggu Yang Dendam

1 minggu aku x de kat opis sbb kena support rework kat production. Aku sebenarnye x kisah 2 minggu ke 3 minggu ke assign aku buat rework, tp yg aku sakit ati yer boss aku yg gila ba@# tu ckp bkn2 kat aku hanya kerana aku minta excuse 1 ari sbb aku terlalu penat n nak settle keje aku dlu before continue rework for the next day until last. Aku tau la aku ni siapa x perlu nak mentioned sume tur.. mcm la ko tu Am bagus sgt kan. Dah la muke mcm sindrome down nak buat moral down org lain plak. Klu dunia ni x de law dah lama aku tikam2 ko pastu blend otak ko yg mereng tu bg anjing kurap makan.Harap2 doa org teraniaya mcm aku ni di makbulkan Allah S.W.T.

No comments: