10 March, 2009

Katanya…..

Alkisah rentetan dr kejadian ahad yg lalu, yg mana aku & hubby yg memerut satu hari kat rumah.Maka hari ni sesudah morning meeting abis jer aku n Che Fid gi survey apa kata mber2 lain yg gi kenduri pada hari sabtu lalu. Rata2 semua yg pegi tu pun katanya sakit perut gak..x tau nak suspek hidangan yg mana.. sbb semua lauk n sayur yg ada aku ambik..

Dah lama jugak la x memerut cam ni blk dr kenduri. Kesian, Hannah pun turut terkena penangan kenduri kali ni. Satu ari dok lepak kat rumah je lar..

No comments: