26 December, 2008

LUPA

Hari ni WEDDING ANNIVERSARY aku yg ke-4.
Malang nya x sorang pun drp aku @ Hubby yg igt detik bersejarah kami hari ni.
mungkin sbb sibuk melayan kerenah anak dan asyik dok cerite psl status compony spi lupa tarikh 26 dec sudah pun tiba.

Sib baik member ofis aku Che Pid wish kat aku pg ni. klu tak, x tau bila aku ngan husband akan teringat. emmm... teruk btl la aku ni...igt nak beli something la waktu lunch break nnt utk small celebration mlm ni.

No comments: