23 December, 2008

Demam Tudung Mek @ Ekin

Ari ni aku ngan Che Pid dok pulun buat pola tudung Mek. siap ambik kertas keras kat part store lg bukan nya sekeping dua, berkeping2 kitaorg ambik. Ambik plak kat dlm kotak sampah yg besar 4 kali ganda dari kitaorg. Balik ofis kitaorg bekfas dlu pastu lepas aku blk dr pump, kitaorg terus gi kat lab dan mulakan experimen. mula2 kira secara manual macam x berapa jadi jer, pastu transfer ukuran kat dlm excel lak... pun sama gak NG . last2 sambung buat ukuran kat surau lak...kihkihkih kemaruk betui kan.

dptlah siapkan pola satu sorang. tp kitaorg x berenti kat situ, kitaorg sambung lg buat pola kat dalam shield room yg suhu nye bole menghangitkan ketiak. Siap bole ketawa besar dgn kejayaan ari ni... ni klu bos tau mampus kena basuh....

No comments: