13 December, 2008

Back To Work

Dah nak masuk ari ke-3 aku masuk keje semula slps cuti pjg. Igtkan dah x pyh dtg keje lagi… Hari pertama dtg keje mcm x tau nak wat pe. Updated gossip terbaru ngan Che dulu, petang br mood keje tu ada mari.

Hannah npknye x de masalah tinggal ngan Ibu dia. Cuma bila petang je dia mula merengek nak kan MAMA dia hehehehehe….
Hari pertama bila aku ambik dia x sabo2 nak menyusu spi sejam lebih memerap kat aku. Che mat dah boring dah x bole nak itu ini, adik dia sudah jg bos kecik. So, Layannnnn

No comments: