02 August, 2008

Alahai!

Semalam gi check up kat poliklinik cam biasa. Alhamdulilah cepat plak abis, 9.30am dah siap semua, selalu dah nak tgh ari br nak abis. Nurse Siti Zubaidah kata jantung anak ngan kedudukan dia ok, cume carta gerak anak salah tulis.. hehehe aku ni kekadang terlupa nak kira dah berapa kali baby gerak. Pas ni kena kira betui2. Harap2 x de apa2 yg x elok terjadi. Blk klinik call hubby suruh ambik , then gi mkn kat Sek 2. Tgk jam masih awal lg, ajak Hubby gi be'bes House beli brg baby sikit sblm hubby gi solat jumaat.

Pas Hubby abis solat sambung shopping brg dapur lak, 6.10pm br ambik Afiq konon nak bw sekali gi mkn2 kat pizza hut, majlis farewell Che mus ngan Che din. Dlm kete dia tido lak, so aku gi sorang je lar. Untuk derang berdua aku doakan Good Luck!. pas ni klu ada lubang keje rekemen2 le aku ni kihkihkih...

No comments: