08 September, 2011

Open house open table

Selalu raya aku memang tak buat open house. Kalau sesiapa nak datang sila-silakan lah. Tapi macam biasa kena la kita calling2  la dlu. Sekurang—kurangnye dapat le hidang makanan yang lebih sikit untuk tetamu. Tak sampai hati pulak aku nak jamu kengkawan dengan biskut raya dan air jer.

budak2 ofis ni duk tanya jugak bila nak buat open house..hehehe senyum je la aku kan.. ni korang aku bawakan khas untuk open table… sila2 rasa biskut raya tunjuk2 ku khas di bulan syawal yang mulia.

 

P9070080

rasalah..rasalah..  dah macam pakcik jual kacang putih punye tagline hehehe

No comments: