22 January, 2011

jalan-jalan jumaat

lunch hour kali ni kitaorang tak kuar pergi makan-makan kat sek 15..

Dah ckp ngan che fid & zizie nak pergi terjah karangkraf, nak beli buku.

mula-mula tu rasa nak beli 1 , 2 buku jer.. sekali dah rambang mata

sambar je la mana yang berkenan..

 

cross-stitch

 

hidangan-berpantang

gigih beli buku resepi berpantang… mcm ada target jer akan datang hehehe

 

 

kom-kraf-kertas

 

 

quilt

 

 

tat-&-brownies 

kalau ada sesiapa yang tinggal berdekatan dengan shah alam, boleh la beli buku terbitan alaf 21 terus dr kedai buku dlm karangkraf factory kat sec 15. Dapat diskaun 15% kira ok la kan… janji ada diskaun hehehe

No comments: