29 December, 2010

Tanda kenangan

Minggu lepas minggu orang berhenti beramai-ramai.

Maklum lah kompeni dah ofer Vie as as, So last week merupakan last day derang kat jay bee si.

Aku kira sedih jugak la, abis dah kengkawan yang seangkatan dengan aku dah say bye..bye. sib baik dept aku dok jauh sikit.

klu tak mau banjir kilang ni ngan ayor mata. Sebagai tanda kenangan aku kat kak Anis a.k.a kak Mazni. Gigih la aku menjahit beg ni walaupun pada perancangan awalnye nak buat benda lain untuk dia.

Harap2 dia suka la hasil keras tangan aku ni. Ntah bila le dapat berjumpa lagi. Tang ni la yang meruntun jiwa raga haku nih!

Ni klu kat luar, selalu la aku konpius muka sesetengah tu selalu la mcm pernah tengok. Mana tak nye bersepah kengkawan lama yang dah Vie as as kat luar sana. Sampai kekadang nak tegur pun aku takut klu tersalah org.

Bila ko pandang aku, aku pandang ko.Peh tu senyum2 kambing sikit, mula la dlm kepala otak aku tur memikior `kat mana aku tengok minah atau mamat ni yea` di tambah ngan kerabunan jauh aku ni. kompem le tak ada berani aku nak menegur.Pandangan pertama aku 50 persen selalu nye tersasar. Macam selalu lar aku akan tunggu derang tegur aku le dulu..

 

PIC_0145

 

agak2 nye tangan sapa ler tu yea…

 

Ni pulak dept aku pun ada yang nak blah beramai2.. makin kronik dah work enviro kat opis aku nih.

No comments: