21 June, 2010

Nescafe Makcik Kantin.

 

Ni kalau tak kerana Che Fid aku pun tak tau bahawasanye nescafe makcik kantin mmg sedap rupanye selama ini hehehehe. Aku bukannya penggemar nescafe malah aku pernah black list nescafe dr menu air seharian aku. pasai nye..masa aku start umur 9 tahun sampai le saat aku menjejakkan kaki ke luar Bsout, Nescafe jer lah sehari-harian minuman yang ayah aku minum. Klu tak nescafe o nescafe (susu). sampai satu tahap aku tak bole tgk botol nescafe. Apatah lagi bau nescafe, naik migrain aku jadi nye.

Tapi itu bertahun2 yg dlu, sekarang ni walaupun aku masih pening2 lalat klu minum nescafe, aku tetap jugak nak beli. Sedap sungguh! manis nye mmg ada ummph! lah. Kalau Che fid tapau satu gelas aku tapau segelas lebih. melebih-lebih plak aku minum nescafe sekarang ni.

Tak kisah lah apa pun, Nescafe makcik kantin mmg best. itu jer lah faktanya.

2 comments:

aliff muhammad said...

kak yan,

kalau adik minnum nescafe habis berangin satu badan...hu!hu! kene minum teh ajelah sekarang ni.

ImanAzyan said...

lar yer ker.. siannye.