16 September, 2009

pending..

lagi 5 hari saja lagi InsyaAllah untuk umat islam menyambut Hari Raya Aidilfitri . Persiapan aku masih tak complete. Tahun ni semangat nak buat kuih raya tu berkobar2 tapi sampai skrg pun masih x buat2 lagi. hatta resipi yg simple mcm biskut cornflakes madu pun aku rasa cam malas. Baju  kurung Hannah pun x siap2 jahit lagi. Kain nya dah siap jahit cuma baju dia belum cantum tangan. Hubby kata beli saja lah x payah jahit2. bukan  aku x nak beli tapi kaler yg aku nak match kan dgn ba ju aku n abg dia x ade. Semalam cuti x dapat buat apa2 pun. Pergi sana pergi sini sampai rumah dah petang..x sempat dah la nak uli doh bagai…

No comments: