26 July, 2008

Blog oh! Blog

Blog... blog..
kenapa aku mesti buat blog?
aku dah lama tinggalkan dunia penulisan ni, x tau masih ada lg ke tak skill menulis ni. walaupun untuk bercerita ceriti perkara2 yg biasa2 aje.

Dah lama aku register blog ni, tp br skrg rasa nak cube updated, bak kata che pid, "pas ni bole le k.yan tulis blog since dah ada internet kat rumah. " hemm... kebanyakan org tulis blog cite psl aktiviti harian derang. Yang aku ni nak tulis pasal apa plak. Lantak lah mungkin skrg ni x de idea, tengoklah mana tau esok2 ada idea ker plak.

No comments: